Anna

Runoilija Nainen tummissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vantaalainen vaaleaverikkö, joka rakastaa musiikkia, kirjoittamista, sotahistoriaa, ystäviään ja rakkaitaan. <3
 

Minun vuoroni suudella
kaikki arpesi yksitellen.
Anna minun rakastaa
sinut ehjäksi.

Sinun syleilyssäsi
enemmän tunnetta
kuin runoilijalla surua,
anna minun parantaa.

Aika parantaa haavat,
mutta hitaammin
kuin tämä vaaleus minusta
siirtyy sinun.

Rakastan, rakastan.
Vaikken sano sitä ääneen,
sillä sanat katoavat
kuin ensilumi lokakuussa.

Katso silmiini,
se palo sinuun on siellä,
kaikkien näiden hairahtelujen jälkeen,
anna minun rakastaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pientä epävarmuutta, mut noilla tunteilla toden-näköisesti saa rakastaa viel pitkään ;)

 

Käyttäjän kaikki runot