Ankkuri

Runoilija Nainen tummissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vantaalainen vaaleaverikkö, joka rakastaa musiikkia, kirjoittamista, sotahistoriaa, ystäviään ja rakkaitaan. <3
 

Sinun kaulallasi
ohut, kultainen ketju.
Usko, toivo ja rakkaus.

Epäilet rakkautta,
minä en usko,
mutta onhan meillä toivo,
jota ei auta menettää
tai menettää itsensä.

Jokaisella sydämesi lyönnillä
ne kolme kohoavat sykkeesi
antaessa rytmiä,
ja minä alan uskoa.

En Jumalaan, sillä hänestä minuun
on pidempi matka kuin rikkinäisestä eheään.
Minä uskon sinuun, minuun, meihin.
Se on paljon se, eikä vaadi sinulta kuin
uskallusta rakastaa pelkäämättä huomista.

Uskalla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämäkin..upeasti kirjoitettu :)

Kuin koru tämä upea runosi

Hyvää syntymäpäivää.

Sukeltaa.Syvälle.
Ymmärtää.Tunteita.

Pelko.

Tarttua.Tottua.
Ahdistua.Juosta.

Pelko.

Uskaltaa. (ko?)

 

Käyttäjän kaikki runot