47th Hour

Runoilija ffc4ac08b5726f57d1942f75176da2dd

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2003
Viimeksi paikalla: 13.6.2018 23:09

Asuinpaikka: 2a703188e94bc91cb39537ab2f4b5734
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.4.2024

Lämmin kiitos kaikille minua äänestäneille,
Viikon runoilija jaetulla sijalla siis 6.8. - 12.8.07

Olette rakkaita :)




Rakasta tänään, sillä huomenna kaikki voi olla liian myöhäistä
 

Vielä hetki
sietämätöntä epätietoisuutta.

Odotus
kuin tervaa
siipieni sulilla.

Ja kun maailmani vihdoin
Pysähtyi,

Tiesin olleeni
oikeassa.

Pysähduin varjojen
pimeimpään nurkkaan,
ja annoin elämän
valua ulos minusta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todellista ja aitoa elämän kuvausta muutamalla sanalla... omat päätökset ratkaisevat elämänpolun suunnan. Toivottavasti elämäsi jatkuu kohti valoa.

Vaikuttava runo..........
Onnittelut tähän päivääsi!

oi mitä runoutta mahtavaa

upeasti kirjoitettu runo!

Tiivistä tunnelmaa, vaikuttavaa!

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

Aivan mahtava runo!

Vahvan Vaikuttavaa.

Upeaa runotaidetta, missä tunteet puhuvat.
Mukavaa syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot