Kärsimyksen Coctail

Runoilija ffc4ac08b5726f57d1942f75176da2dd

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2003
Viimeksi paikalla: 13.6.2018 23:09

Asuinpaikka: 2a703188e94bc91cb39537ab2f4b5734
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.4.2024

Lämmin kiitos kaikille minua äänestäneille,
Viikon runoilija jaetulla sijalla siis 6.8. - 12.8.07

Olette rakkaita :)




Rakasta tänään, sillä huomenna kaikki voi olla liian myöhäistä
 

Mustien lintujen
tuskalla teroitetut siivet
viiltelevät taivaankanteni irvokkaaksi.

Mutainen maani vapisee
-sylkee mustaa verta ulos
kuin ebolaa.

Tunti turhuutta,
Minuutti masennusta,
sekunti sadomasokismia.

Leikatut lahkeeni
lepattavat tulessa,
eikä jokeni enää
kuivu uomiinsa.

Murhenäytelmäni ainoa katsoja,
jo osaansa väsynyt,
puristaa sydäntä kädessään.

Eikä tästä
taistelujen uuvuttamasta maasta
ole enää ovia paratiisiin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vahvaa kerrontaa

pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot