Pandoran Lipas

Runoilija ffc4ac08b5726f57d1942f75176da2dd

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2003
Viimeksi paikalla: 13.6.2018 23:09

Asuinpaikka: 2a703188e94bc91cb39537ab2f4b5734
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.4.2024

Lämmin kiitos kaikille minua äänestäneille,
Viikon runoilija jaetulla sijalla siis 6.8. - 12.8.07

Olette rakkaita :)




Rakasta tänään, sillä huomenna kaikki voi olla liian myöhäistä
 

Epävakaa kaanon
nuotittaa aorttani huminan
vaativan väkivaltaisesti.

Siipieni väli
liian kaukana,
Kultaisen häkkini
murtumispiste
liian lähellä.

Tahditon absolutismi
valtikkani kahvassa
tarpeettoman tiiviisti.

Siipieni sulat
verisessä vakuumissa,
Kultaisen häkkini
murtumispiste
havaittavissa.

Systemaattinen skeptikko
sanelemassa sääntöjä
askelieni mitalle.

Siipieni tyvet
teroitettu taidokkaasti,
Kultaisen häkkini
murtumispiste
käsinkosketeltavissa.

Irrationaalinen inferno
lämmittää vereni
kiehuvan kuumaksi.

Siipieni väri
vaihtunut mustaan,
Kultaisen häkkini
murtumispiste
saavutettu.

Nopea negroosio
tavoittaa
turtuneen mieleni,
myrkyttää

Elämääni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Pelkkä raotus ei piisaa näyttämään runon syvyyttä. Elämä on hauras, elämä on kadoksissa. Runosi ei. Se on vahva!

hauraudesta kerrot syvällisellä tavalla

pidin paljon

tummaa tunnelmaa havisee näillä siivillä

Mystinen ja kiehtova.
 

Käyttäjän kaikki runot