Tähti

Runoilija Petriina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tarvitsen vain rakkautta. Ja kissan.
 

Mä toivon et löytäisin vielä sen tähden
mitä mä unissani kosketin
se oli kuuma
mä halusin suudella sitä
mut se sanoi
odota
mä odotin
ja sillä aikaa se katosi
mä opin
ei saa koskaan odottaa
pitää tarttua
pitää suudella
kun on se hetki
kun toinen katsoo sua
niin että sun sydän hakkaa
ja susta tuntuu et sä kuolet
et sä kuole.
Anna mennä.
Se tähti
kulkee mun rinnassa
ei se koskaan
täysin sammunut
mut hetki kuolee
ja sun ruskeat silmät
on vain mun mielessä.
mä opin
ei saa koskaan odottaa
pitää tarttua
pitää suudella
kun on se hetki
kun toinen katsoo sua
niin että sun sydän hakkaa
ja susta tuntuu et sä kuolet
et sä kuole.
Anna mennä.

Selite: 
Tää runo on suht uusi, ja siitä tulikin biisi. Haikeana muistelin teinirakkautta. Voi sitä ujouden määrää...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot