Ei oo paholaista

Runoilija Petriina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tarvitsen vain rakkautta. Ja kissan.
 

Mä kuuntelen Tom Waitsia
ja juon salaa viinaa suoraan pullosta
sillä enhän mä teidän edessä voi
kun oon alkoholisti
kai
Ja jotenkin kaikki muuttuu vähän helpommaksi
ja mä näen maailman lasin läpi
se on kaunis
joskus mä haluun vaan unohtaa
myös sen ettette te pidä siitä et mä haluun unohtaa
ja sä saat mut vielä kiinni
suutelet
ja sä haistat
ja suutut
tai pahempaa, katot mua vaan pettyneenä
mut just nyt
mä oon yksin ja mulla on hauskaa
ja Tom Waits laulaa sen rouhealla äänellä suoraan mun korvanjuureen
et ei oo paholaista, vain jumala joka on kännissä

Selite: 
Vanha runo.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot