Ahdistus

Runoilija Petriina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tarvitsen vain rakkautta. Ja kissan.
 

Ahdistuksesta kasvoi suuri virta.
Ahdistuksesta kasvoi suuri puu.
huuhtoi minut mukanaan
kietoi juuret kainaloihin
Pimeydestä kuulin kuiskauksia
jotka johdattivat minua harhaan.
unet kahvinkarvaat
haaveet haperot
murskaantuivat kuin perhonen nyrkkiin
varisivat verisinä lehtinä vaahterasta.
Rikotut lupaukset kolkuttelivat ovellani
mieluusti haudattu ruumis
kiipesi ikkunastani sisään.
Se nukkuu vieressäni,
herätessään istuu rinnalleni, painaa kädet kasvoilleni,
kunnes hengitys muuttuu huudoksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot