Ehkä seuraavassa elämässä

Runoilija Petriina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tarvitsen vain rakkautta. Ja kissan.
 

Hei ehkä seuraavassa elämässä
mä oon sininen jumala
jolla on kolmas silmä
ja tanssin niin kovaa
et maailma meinaa hajota
ja ehkä sä oot se ruskeasilmäinen jumala
joka tulee ja suutelee
mut hiljaiseksi
ja soittaa huilullaan
mut uneen
ja ehkä me rakastellaan
niin kuin teinit
joita me oltiin silloin.

Selite: 
Uusi runo. Rakkaus haihtunut jo kauan sitten tähän erääseen ruskeasilmään, mutta ajatuksia kuitenkin herätti. Vähän intialaista mytologiaa mukana.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot