Rotanpaskaa

Runoilija Petriina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tarvitsen vain rakkautta. Ja kissan.
 

Sulla oli lävistyksii
ja olit tatuoinu kolme tähtee sun poskeen
sä olit hauska
sait mut nauramaan
me vedettiin kännit
saatiin poliisit sun luo
mut mä syytän sitä naapurii
oisit vaan työntäny
rotanpaskaa sen postiluukusta
se ois ollu oikein.
Sulla oli ADHD
en mä huomannu
kai sun elämä oli vaikeeta
en mä huomannu.
Mulla oli vaikeeta, joten
en mä huomannu.
Sä sait mut nauramaan
rokkibaarin tiskillä
me vedettiin kolmen euron juomia
kuin oltais kameleita keitaalla
ja me oltiin valopilkkuun
joka kerta.
Sulla oli se aviomies
sanoi musta saa huonoja vaikutteita
ihan sama
me vedettiin silti viinaa
nyt sulla on joku uus
josta sun aviomies sanoo
se antaa huonoja vaikutteita
ja mä oon mustasukkainen.
Mä haluan aina olla se
joka saa sut tunkemaan
rotanpaskaa naapurin postilaatikkoon.

Selite: 
Muistelmia nyt kaukana asuvasta ystävästäni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot