Hauras

Runoilija ce5b5d4a3e1940d620e0d9ef6a348042

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2011
Viimeksi paikalla: 29.5.2018 21:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Runoilijan sielu


luonnonvarainen
aarnio


hallittu kaaos.
 

~

Hauras on vielä
kevään vihreä

kintereillään halla
helmassaan
kasteen helmet

Valo piirtää pitsiä
tuvan seinustalle

ripottee
vuoroin kevään tuulen
vuoroin kesän tuoksun

kahvittelijan kasvoille.

Yhtä olen tänään
Luojani kanssa

Kiitosta täynnä
jokainen naurunryppy
auringon syvemmäksi
uurtama

sydänmalja hyräilee
hauraan vihreässä
kevään keinussa

hyräilee ja kiittää

ylistää ja kiittää

Taivaan Tarhurin
käsien työstä.

~

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot