Pyhä Valo

Runoilija ce5b5d4a3e1940d620e0d9ef6a348042

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2011
Viimeksi paikalla: 29.5.2018 21:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Runoilijan sielu


luonnonvarainen
aarnio


hallittu kaaos.
 

~

Pimeässä yössä
valon laidalla
pelottavilla poluilla
huudan Sinua.

Herrani.

Painan polveni
rukoukseen
viittasi liepeeseen
pääni itkien
iankaikkiselle
käsivarrellesi.

Herrani.

Pimeässä yössä
polun laidalla
saattaa matkaan
Pyhä valo.

~

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista:-)

 

Käyttäjän kaikki runot