Ristikoru

Runoilija ce5b5d4a3e1940d620e0d9ef6a348042

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2011
Viimeksi paikalla: 29.5.2018 21:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Runoilijan sielu


luonnonvarainen
aarnio


hallittu kaaos.
 

Tämä aamu
helähtää
kauniisti

sirpaleita.

Pujotan
yön nauhaan
turhan

lasikuoren.



Ristittyjen
sormien
lomasta

solmii valo

ristikorun
rinnan
päälle.

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ajatus/mielikuva on synnyttänyt tämän runon. Sirpaleet ja ristityt kädet, siinäpä elämän voima.

Kuin taidokkaasti taottu koru on runosi.

Kirjoitat tarkasti valituin sanoin. Sopivat täydellisesti runoteemaasi.

Tämä sopii juuri tähän aamuun. Kaunista valoa tulviva runosi.

Aamu alkaa rauhaisasti Luojansa kanssa jutellen.
Koskettavan harras runo.

Lohdullisen Kaunis.

hyvä on runosi, osaavaa

Aamurukouksen rauhaa kauniissa runossasi.

Upeaa sanailua.

kaunista ja perin taitavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot