AINUTSYNTYINEN

Runoilija ce5b5d4a3e1940d620e0d9ef6a348042

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2011
Viimeksi paikalla: 29.5.2018 21:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Runoilijan sielu


luonnonvarainen
aarnio


hallittu kaaos.
 
Jeesus Kristus
ainutsyntyinen
 
Voimaa voimastasi Herrani
olen saanut päiviini ammentaa
myrskyöihin vaeltaa
käteni käteesi turvaten
 
Rakkauttasi  Herrani
osakseni olen saanut
pyhää rakkauttasi
armoasi suurta Herrani
 
Rohkeuteesi  Herrani
pimeän maailman edessä
olen voinut tarttua
katsoa Sinun Kirkkauttasi
 
Ja vain vaivoin Herrani
valtasuuruutesi tunnen
tieni Sinun valmistaman
tahtosi hyvyyden
 
Sinä ainutsyntyinen
Jeesus Kristus
 
***

Sinä ainutsyntyinen
Jeesus Kristus
 
Ota vastaan vajavainen
hiljainen kiitokseni
kuule hauras pyyntöni
kohdata Sinut yhäti uudelleen
 
Kuule kuiskaus
sydämeni syvyyden
arasti nouseva tahtoni
nousta ylistämään Sinua
 
Kaiuttamaan kansoille
pelastuksesi armoa
ylistämään nimeäsi
yli ihmisten meren
 
 
Herrani Vapahtajani
koroita ääneni
kirkastamaan sinua
laulamaan Halleluja
 
Huutamaan syvälle
ihmisten sydämiin
pimeyden laaksoihin
kuivuneisiin erämaihin
 
Sinun, Lunastajan nimeä
Jumalan pojan elämää,  
kuoleman ja synnin voittanutta
iankaikkista elämää.
 
Sinua ainutsyntyinen
Jeesus Kristus

*** 
 
Sinä Jeesukseni Kristukseni
ainutsyntyinen Jumalan poika
 
Annan minun ammentaa
voimaa voimastasi
rakkautta rakkaudestasi
valoa valosta
 
Ja Herrani Jeesukseni
annan minun ammentaa
rohkeutta rohkeudesta
että vilpittömästi jakaisin
 
voimasi ja valosi
rakkautesi  ja armosi
jokaiseen kipujen ja
surujen täyttämään sydämeen
 
elämäsi virvoittavan veden
evankeliumin puhtaan virran
janoaville ja helteen runtelemille
Sinua etsiville sisarilleni ja veljilleni.
 
 
Vala minuun usko
kilpi joka ei murru
ja avaa suuni puhumaan
elävää totuutta.
 
****
 
Ylistetty olet Sinä
 
Sinä Jeesus Kristus
ainutsyntyinen
Jumalan poika
 
Kiitetty olet Sinä
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis ylistysruno Hänelle:-)
Kiitos Samuel ;)
 
Koskettava ylistysrukous.
 

Käyttäjän kaikki runot