Rukousmatkassani

Runoilija ce5b5d4a3e1940d620e0d9ef6a348042

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2011
Viimeksi paikalla: 29.5.2018 21:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Runoilijan sielu


luonnonvarainen
aarnio


hallittu kaaos.
 


Rukousliinaani sisareni
tahdon kirjoittaa
sinun nimesi

siihen kohtaan
johon puneinen
rakkaus on
raidan laittanut

Sinun nimesi
veljeni kallis
senkin haluan
rukousliinaani kirjoa

siihen siniseen
taivaan väriseen
kudelmaan

jossa Jumalan puhuu.





Nimen kerrallaan
kirjon rukousliinaani
ja taitan sen
varjelleen mukaani
rukousmatkaani.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot