Mahonkia ja mustia palmikoita

Runoilija ce5b5d4a3e1940d620e0d9ef6a348042

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2011
Viimeksi paikalla: 29.5.2018 21:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.5.2024

Runoilijan sielu


luonnonvarainen
aarnio


hallittu kaaos.
 


Aika
maalaa
maisemaa

aurat punoo
maaäidin helmaan
mustia palmikoita

hallayön siveltimet
värjäävät mahonkia
pihan kehyksiin

tiilenpunaista puhuvat
harmaan aidan
pihlajaiset pielukset

hengitän
sävyjä
hiljaa

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea.

Hyvin punottu sanat,kaunista,pidän.

Siveltimen jäljen kaltainen kaunis runo.

Hieno tämä runosi hengitys.

 

Käyttäjän kaikki runot