Tähtensä valinnut

Runoilija Matkalainen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.7.2013
Viimeksi paikalla: 19.4.2016 22:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oletko tähteni kysyit minulta...

Mietin hetkosen pienen...

Tähti kaukainen
kylmää valoaan loistaa
matkan mittaamattoman
etäisyyden käsittämättömän
takaa himmeän loisteensa luo

Ei et, et ole tähteni kaukainen
lähemmäs ajatus harhautuu

Kautta Jupiterin
Ohi Marsin
Äiti maata hipaisten
Venuksen keinuvien lanteiden
Merkuriuksen kuumuuden
Suoraan Aurinkoon

Sen lämpöön
jokaiseen näkemäni
auringonlaskun kauneuteen
ja nousun herkkyyteen

Hymyilen

Olet tähteni, valoni, lämpöni
oma Aurinkoni olet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voi sitä rakkauden onnea <3

<3 *itkee onnesta*
eli osui ja upposi, täysillä :)

Onpa latausta tässä <3
Soljuvaa Kauneutta, kiitos.

Todella kauniisti kirjoitettu.. Ihana ajatus..

 

Käyttäjän kaikki runot