Perspektiivistä

Runoilija Matkalainen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.7.2013
Viimeksi paikalla: 19.4.2016 22:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tartun hetkeen
Poissa kaukana
Tavalla tai toisella
Tärkein muu
Nykyisyys on
Tarinan opetus
Kukin meistä katsoo
Siitä miten mitäkin
Kaikki vain kiinni
Loppu vain uusi alku
Alku olisikin loppu
Hetkestä nykyisestä
Taakse katsoen
Jotenkin hullusti
Aisteillesi koettavaksi
Silmillesi luettavaksi
Onkin tarkoitettu
Runonenkin
Kuin tämä pieni
Elämän tarina

Selite: 
Ja lopusta alkuun, siis alhaalta ylöspäin... :p <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot