Posliinikukka

Runoilija Matkalainen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.7.2013
Viimeksi paikalla: 19.4.2016 22:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Varovaisin askelin
kulkee säröinen sielu
peläten
sitä viimeistä iskua

Sirpaleet tuovat onnea
mutta kenelle
tuskin kantajalleen

Noinko uskallan kilistää vielä minäkin
onneksi uuden elämän

Ehyen kokonaisen kauniin
posliinikukan taitan taskuuni

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

tulkitsen...

Varovaisin askelin / varoen silti eteen kulkien
kulkee säröinen sielu / elämä jälkiä jättänyt on
peläten / herättää kysymyksen mitä
sitä viimeistä iskua / mikä se on

Sirpaleet tuovat onnea / tieto, kuin hymy läpi kyynelten
mutta kenelle / eikö runominälle, miksi kysyy?
tuskin kantajalleen / epäilys vahvana läsnä

Noinko uskallan kilistää vielä minäkin / toivoa
onneksi uuden elämän / lämmin ajatus, orastava ilo

Ehyen kokonaisen kauniin / vahva haave
posliinikukan taitan taskuuni / kylmä ja kova pois

... perään jää vaan kysymys, miksi taskuun säilöön
siellä hiljaa kummitelemaan
.. miksei posliinimurskana taivaan tuuliin :)

Niin kaunis, niin toivova
niin paljon mietteitä herättävä

kaunista kaunista!!
 

Käyttäjän kaikki runot