Rakastetulleni

Runoilija Matkalainen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.7.2013
Viimeksi paikalla: 19.4.2016 22:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Auringonlasku saa ajatukseni menneeseen päivään
Sininen hetki ennen pimeää, kietoo minut syleilyynsä
Hymyillen käyn nukkumaan, vedän peiton korvilleni.
Yritän pohtia syytä hymyyni, ajatusta sen takaa.
Tyhjää, ei ajatustakaan, ei ensimmäistäkään.
Pelkkä tunneko sai minut hymyilemään?
Mitä juuri sanoin? Pelkkä?
Ehkä ajatukset joutavatkin pois tunteen tieltä
Ei rakkaus aivoissa asu vaan sydämessä.
Miksi en ole sitä aikaisemmin ymmärtänyt?
Rakkautta on olla rakastettuna
Onni on olla valmis, kun kaikki muu on kesken.
Sen voi vain tuntea...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

<3

Koskettava runo. Kiitos, olen otettu runosi edessä.

Upea runo!

 

Käyttäjän kaikki runot