Sinä päivänä

Runoilija pööpöti

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2006
Viimeksi paikalla: 22.1.2021 14:32

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
20.6.1970

jep! jep!
 

Sinä päivänä
kun sinä lakkaat
ottamasta oppia

Muilta kuin paremmiltasi.

Sinä päivänä
sinä lakkaat ajattelemasta
omilla aivoillasi

Sinä päivänä
sinä lakkaat
kehittymästä

Ihmiseksi kasvamasta.

Sinä päivänä
sinä lakkaat
yrittämästä

Viive ja lakkaat olemasta...>

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot