Helevetin pöljä mies.

Runoilija pööpöti

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2006
Viimeksi paikalla: 22.1.2021 14:32

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
20.6.1970

jep! jep!
 

Minä yhtenä ehtoona iltarukkouksen yhteyvessä Jumalalta kysyin, että miks sinun piti tehä minusta näen helevetin pöljä?
Jumala minulle vastasi, että teitä vähän tärähtänneitä tarvittaan viisauvven määrittelemisseen. Jos kaekki oes älykkäetä niinku Sarasvuon Jari niin mikä arvo se semmossella tittelillä oes? Kaekki ällyis. Pittää olla johonnii johon vertovvaa ja minkä jäläkeen merkkiviivat piirrettään.
Se on kuule niinku peltinen kotelo se normaali-ihmisen mitta. Jos mahut sisälle niin oo vaan olevinas va jos piäki vaen ulos jiäpi äköttämmään niin heti on ihmiset huutamassa, että kahtokkee, kahtokkee. Tuo se o hullu! Ihmiset kerrääntys ympärille ja sirkuspellen laella tullisivat sinua tuijjottammaan. Jo vaen on ihmeellinen kiilto sillä silimissä.
Ja jos tyhmyyven pullaa oot ikäs mättännä ja maha turpoelee niinku mätisäkki niin jo vaen peltikotelossa reonat liikahtelloo ja saomat irvistellöö. Ei ihmislapsen tyhmyys mahu siihen maaliman tinataiturin tekemään peltimittaan.

On niitä kuule niitäe joteta ee voe etes aatella sinne laetettavan. Ee sovi mahuttamallakkaan. Eri mittapuusta on nuo ihmiset veistetty jo alakaapipäälle.
Sitten on tuommosia niinku sinä Pietu. Tyhmyyven apsoluuttisia tiivistymiä jotka voesitte käövä jalalla polokasemassa tuommosen peltiaskin lyttyyn ja kengänkärjellä pyöräöttää älykkyyven ulospäen pyrkivän tulipesäkkeen hehkun sammuksiin niinku tupakan tumpin.
Niin se Jumala mulle mukavia jutteli ja meillä aekahhii vierähti va sano hän sitten, että kiire se o hälläe. Kittilässä on tulossa ihan kohta porokolari ja siellä on pieniä lapsia vaarassa. Kolome jäesi orpoo jos nyt ei Pietu lopeteta. Minä tästä lähen varjelemmaan!
Tämmösiä muistelin yks aamu töehin ajellessani ja uamuruuhkassa jonottaessa. Joku outo peltirasia työtakin rintataskussa pullottaen. Sitä joku päevällä kysyhii, että mikä se Pietulla rinnassa öllöttää niin minä totisena sannoen, että siellä on Jumalan lahja minulle. Normaali-ihmisen mitta tulukki. Astuhan äijjä sissään niin mitataan pöljyys. Ee uskaltanna, eikä kyllä kannatakkaa. Minä paan tulokset veispuukkiin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava tarina ja viel murteel.. Hatun nosto

 

Käyttäjän kaikki runot