Taviksen tarina.

Runoilija pööpöti

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2006
Viimeksi paikalla: 22.1.2021 14:32

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
20.6.1970

jep! jep!
 

Suomen Autotallijuopot ry - Tavallisen ihmisen tavallinen yhdistys!

Jorma, ikä 41 vuotta pituus 174 cm ja painoa 104 kg. Asuu pienessä keski- suomalaisessa pitäjässä ja työskentelee aura-auton kuljettajana. Sairastaa verenpaine tautia johon lääkitys. Sokeritasapaino erityistarkkailussa. Ei muita sairauksia paitsi rokonarpinen iho kasvoissa.
Lempiruoka makaronilaatikko ja nakkikastike, syö joskus salaattia mutta siinä ei saa olla paprikaa.
Käyttää alkoholia säännöllisesti joka viikonloppu ja polttaa askin punaista Marlboroa päivässä vaikka koettaakin päästä tavasta sinnikkäästi eroon. Aloittaa joka syksy työpaikkaporukan kanssa salibänditreenit mutta kyllästyy siihen viimeistään lokakuun lopulla. Sen jälkeen meinaa tulla joka keskiviikko uudelleen muttei kuitenkaan tule. On ostanut lääkärin kehotuksesta polkupyörän muttei ole sillä kantiksen terassia pitemällä käynyt. Nyt pyörästä on takakumi puhki. On luvannut korjata sen jo toukokuussa muttei ole saanut aikaiseksi.
Asuu 125 neliöisessä omakotitalossa jossa on autotalli, ja ulkovarasto. Osuuspankista on otettu asuntovelkaa, jota on jäljellä 91 tuhatta euroa. Tallin vieressä seisoo peräkärry. Ajaa punaisella Toyota Corollalla vm-06, ml 179 tkm. Kesärenkaissa alumiinivanteet, talvirenkaista puuttuu yksi pölykapseli. Vaihtaa öljyt joka kymppitonnin välein itse. Käyttää ainoastaan Mobilin öljyjä. Tulppia ei muista vaihtaneensa tähän autoon ollenkaan. Starttaa silti pirun hyvin talvellakin. Kehuu muutoinkin kantiksen terassilla aina corollaansa vaikka ennen aina sanoi, että japsit kukkii joka kevät. Ajoi siihen aikaan Taunuksella jossa oli turkisistuinsuojat. Jormalla itsellään oli tuolloin pitkät hiukset ja farkkutakki.
Haaveilee pappa-tunturin entisöinnistä muttei ostanut kaveriltaan hyvää aihiota vaikka olisi saanut kahteensataan. Kohanko puhuu. Käyttää arkena aina samoja vaatteita. Tienaa 1980 € näppiin. Äänestää Perussuomalaisia, vihaa homoja ja neekereitä mutta käy kerran viikossa syömässä ählämikebabbia kaikilla sörsseleillä. Ei eronnut kirkosta vaikka vaimon työpaikalla oli menossa varsinainen buumi. Vaimo työskentelee perhepäivähoitajana kunnallisessa päiväkodissa. Ei vakinaista virkasuhdetta. Vaimon nimi on Päivi ja ikä 38 v. Päivi on sievä nainen kasvoiltaan mutta takapuoli on kaksi numeroa liian suuri. Harrastaa kahvakuulajumppaa ja sauvakävelyä. On seksuaalisesti ikäisekseen ihan aktiivinen vaikka kärsiikin toisinaan migreenistä. Työpaikalla Päivi on pidetty henkilö.
Kaksi lasta. Jesse 8v ja Joonas 11v. Joonas harrastaa jääkiekkoa mutta on ikäisekseen pienikokoinen ja saa sen tähden usein turpiinsa kaukalossa. Jesse pelaa vain pleikkarilla ja kärsii ylivilkkaushäiriöstä. Koulu menee molemmilla pojilla muuten kohtalaisesti mutta Jesse istuu usein arestissa ja opettaja joutuu muutoinkin olemaan yhteydessä vanhempiin.
Koti on kaikin puolin siisti ja puhdas mutta eteisen lattia on aina hiekassa ja lasten lelut hujan hajan pitkin pirttiä. Olohuoneeseen on ostettu keväällä 42 tuumainen taulutelkkari juuri ennen lätkän mm-kisoja Mustasta Pörssistä.
Käy pilkillä pari kolme kertaa joka talvi mutta kesäisin vetouistelee paljon. On saanut 5,5 kiloisen taimenen josta on kirjahyllyn päällä kuva. Kuvassa Jorman silmät ovat punaiset. Savustaa saamansa kalat kesäisin takapihan takimmaisessa nurkassa jököttävällä savustuspöntöllä joka on tehty vanhasta öljytynnyristä ja on yltäpäältä ruosteinen. Tykkää touhusta. Juo aina kaljaa savustaessaan. Käy aina saunassa ennen kuin syö kalan.
Inhoaa punaviiniä mutta juo valkkaria paremman puutteessa.
Arvostaa sotaveteraaneja ja antaa aina rahaa keräyksiin. Jorman ukki oli sotimassa Rukajärvellä. Hän sai luodin olkapäähänsä ja vapautettiin palveluksesta marraskuussa 1943. Ei saanut valtiolta korvauksia eikä katsottu olevan oikeutettu rintamamiestilaan joten äänesti kostoksi aina kommunisteja.
Jorman lempiohjelmia ovat Uutisvuoto ja Sydämenasialla mutta ei katso niitä joka kerta. Uutiset ja Urheiluruudun sekä säätiedotteen hän katsoo aina. Kehuu vaimolle miten Mette Mannonen on pysynyt hoikkana. Kaipaa Arvi Lindiä takaisin telkkariin. Menee nukkumaan ennen yhtätoista. Jorma on Suomen Autotallijuoppojen kunniajäsen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hulvaton tarina, vaik välil vaikee lukee.. Niiku kippuras nauro juu :-D.. Täst tarinast ei puutu oikeest yhtää mitää!

 

Käyttäjän kaikki runot