Tapaninpäivän nokoset

Runoilija pööpöti

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2006
Viimeksi paikalla: 22.1.2021 14:32

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
20.6.1970

jep! jep!
 

Söin tuossa aamupäivästä hieman lanttulaatikkoa ja muutaman kinkkusiivun ja menin sohvalle pötkölleen. Nukahdinkin aika pian ja ette usko millaisen unen näin.
Unessa Rullakebabbi ja Salamipizza kävelivät Seinäjoen torilla ja väkimäärästä päätellen oli Tangomarkkinaviikonloppu ja ilma mitä mainioin.
Rullakebabbi kysyi Salamipizzalta, että ”Käytäskö Karman terasilla nappaa yhdet kylmät bisset?”
”Mikäs siinä ” kaveri vastasi.
Niin toverukset astelivat Karmaan ja hakivat sisältä oluset ja tulivat ulkoterasille etsimään vapaata pöytää. Nähdessään minun istuvan yksikseni pöydässäni tulivat he viereeni ja kysyivät ”Olisiko pöydässä tilaa?”
”Jo vain” vastasin.
En tahtonut saada katsettani irti Rullakebabin kaula-aukosta mistä pursusi tuoreita salaatinlehtiä, pilkotti paprikasiivuja ja nousi höyryä kuuman kebabin johdosta.
Pojat eivät paljoa minusta piitanneet vaan keskittyivät paremminkin ihmisvilinän seurantaan päät sivuille katsoen.
Silloin en enää pystynyt hillitsemään itseäni vaan tarrasin Rullakebabbia kaksinkäsin riveleistä kiini ja tungin suuhuni melkoisen pätkän ennen kuin puraisin poikki.
Samassa huomasin, että rullan sisällä olikin lanttulaatikkoa ja syvemmällä näkyi rosolia ja sillin paloja. Salamipizza oli muuttunut samalla hetkellä karjalanpiirakaksi ja poikien tuopit olivat täynnä kotikaljaa. Edessäni ollut siiderilasi oli muuttunut kraavilohilautaseksi ja sitruunaviipaleissa pörräsi kärpäsiä.
Heräsin siihen kun eukkoni töni minua hereille ja sanoi, että ”Mitä sinä huudat?”

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot