Nimetön

Runoilija Subconscious

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 17.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakasta ihmisiä, hyödynnä tavaroita. Älä koskaan toisinpäin.
 

Tunteista on vaikea puhua,
helpompi kirjoittaa.
Ajatuksista kauneimmat
jäävät silti kai aina kertomatta.

Ymmärräthän silti?
Sinua minä yli
maailman rakastan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

näinhän se on, kun ei sanat riitä taitavimmillakaan taikureilla kuvaamaan sitä tunnetta, kun on omansa löytänyt. oivaltava teoksesi on kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot