Feenix

Runoilija Subconscious

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 17.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakasta ihmisiä, hyödynnä tavaroita. Älä koskaan toisinpäin.
 

Sieluni raunioilla
haukon henkeäni.
Toivon lähes kuolevani,
etten kärsisi enää kauempaa.
Optimisti minussa muistuttaa,
että vielä toistaiseksi elän,
haavani paranevat kyllä.
Sisimpäni, syvälle satutettu
ja mieleni sanoilla lannistettu,
tulevat taas vahvoiksi.
Vahvemmiksi kuin koskaan ennen.

Vielä minä näytän sinulle
ja koko maailmalle,
että minusta olisi
kannattanut taistella.
Näytän, että tämän jälkeen
olen entistä vahvempi, ehjempi.
Ja sinä huomaat,
kuinka väärässä olit,
miten paljon menetit minussa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot