Aamulla

Runoilija Subconscious

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 17.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakasta ihmisiä, hyödynnä tavaroita. Älä koskaan toisinpäin.
 

Aamulla kun herään
ja katson peittoasi vierelläni,
voin miltei nähdä
kuinka makaat sen alla.
Voin aistia lämpösi
ja tuntea kätesi ympärilläni,
kuulla hengitykseni lähelläni.
Voin melkein nähdä sinut siinä,
peittoosi kietoutuneena.
- niin voimakas on ikäväni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot