Nimetön

Runoilija Subconscious

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 17.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakasta ihmisiä, hyödynnä tavaroita. Älä koskaan toisinpäin.
 

Ruumiini vain tyhjä kuori
vailla kosketustasi.
Iho halusta kipeä,
sydän torjunnoistasi murtunut.
Yritän olla näkymätön,
vaikka olisi niin paljon sanottavaa.
Silmäni rukoilevat hellyyttäsi,
huuleni kuiskaavat nimeäsi.
Kun halusi sammui,
paloi loppuun itsetuntoni.
Sydän karrella
katselen palaneen sieluni raunioita.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot