Nimetön

Runoilija Subconscious

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 17.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakasta ihmisiä, hyödynnä tavaroita. Älä koskaan toisinpäin.
 

Jos tahdot
olen vain kuiskaus
tyhjissä huoneissa.
Onneton huokaus,
yksinäinen varjo.
Sana vain
ja minä lähden.

Kosketukseni kuitenkin
viipyy luonasi pitkään.
Vielä senkin jälkeen,
kun me olemme jo historiaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot