Nimetön

Runoilija Subconscious

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 17.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakasta ihmisiä, hyödynnä tavaroita. Älä koskaan toisinpäin.
 

Kosketa minua pian,
sillä aika kuluu nopeasti.
Suutele minua,
sillä huominen on kohta jo täällä.
Rakasta minua juuri nyt,
sillä huomenna en ehkä enää ole täällä.

Ikuisuus kanssasi
voi olla kovin lyhyt.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot