Savu sydän

Runoilija 25df6a8a4f22440a8b0c2d0709f5e2fe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2013
Viimeksi paikalla: 8.1.2019 20:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.4.2024

Suustani puhallan sanoja, niistä lauseita. Mitä milloinkin päässäni liikkuu. Elä väitä runojani omaksesi. Jos julkaiset runojani mainitse lähde ja käyttäjänimeni.
 

Lauantaiaamuna leijun kuin lisko, vaikka tekee mieli niin röökiä en kisko.

Tahdon tälläkertaa raiteillani olla sydämmeni savussa niinkuin myös polla. Pitäisi mennä kadut kun kutsuu en enää jaksa tätä juuttuu. Tahtoisin välillä ottaa rennosti ja antaa tuulen viedä kuin lennokki.

Perjantai ilta siihen en palaa monta meni silloin rakkaudesta kaljahanaan. Pirut peilin vei biitit suustani haaparanta on liian kaukana Suomesta sinne hamuan oon kiinni koukussa.

Shellillä tuplapotti ei laula henkkarit kotona voi jumalauta. Myyjä näyttää pitkää nenää painan monta kertaa mutta ei ole paluuta enää. Kaivo syvä sakeni masiina kavala vei rahani.

Nyt istun partsilla tupakalla vituttaa lisko istuu sen reunalla. Tahtoisin kyllä mutta se siitä tässä mailmassa kun mikään ei riitä. Vaikka aika kuluu olen tässä lisko osana elämässä.

Elämä on välillä kidutusta liskot tukee ne vastineeksi sun päälle kusee. Jos pääset irti niistä sä tulevaisuudesta löydät ne sun omista piireistä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot