Ei oo jakamalla saatua

Runoilija 25df6a8a4f22440a8b0c2d0709f5e2fe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2013
Viimeksi paikalla: 8.1.2019 20:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Suustani puhallan sanoja, niistä lauseita. Mitä milloinkin päässäni liikkuu. Elä väitä runojani omaksesi. Jos julkaiset runojani mainitse lähde ja käyttäjänimeni.
 

Tuuli hakkaa mun korttipakkaa. Kädet täynnä töitä, en voi kaatua. Mulla on molemmissa täyskäsi ja se ei oo jakamalla saatua.

Mä nousen suostani vaikka muistan naamasi, ajan partani. En jää himaan en kävele lähiöni siwaan, vaikka sattuu ylpeys tukee en voi kaatua maahan maatua.

Mikä oli sun voi nyt kaatuu. Kaikki mitä mul on on sisulla saatuu. Tänään koululla soitettiin suuta. Radionova en haluu kuulla. Oon noussut ei oo väliä muulla.

Sä oot ylpee, niin oon miekin ja jos jatkat rataa, niin kaadut siekin. Joskus on hyvä ottaa rennosti ja antaa tuulen viedä kuin lennokki. Se mikä on pieni voi olla ylpeyteni. Mailman suuruus peittää typeryytesi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot