Elämän kierteet

Runoilija 25df6a8a4f22440a8b0c2d0709f5e2fe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2013
Viimeksi paikalla: 8.1.2019 20:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.4.2024

Suustani puhallan sanoja, niistä lauseita. Mitä milloinkin päässäni liikkuu. Elä väitä runojani omaksesi. Jos julkaiset runojani mainitse lähde ja käyttäjänimeni.
 

Se istui partsilla siinä jakkaralla mustat sangat korvillansa katsoi katseessa kokemusta. Savun kierteet paljon kertoo saa ympärillä pienet eloon sisu vangittu sydämmestä sykkii.
Iltoja aina istumalla taiteen sisimmässä langat lauloi kitarassansa.

Moni täällä turpiinsa saapi elämän kierteet kun pyörittää päätä ei siinä jokainen saa henkiin jäädä.

Moni täällä käytä ei päätä katse kysyy saako jäädä.

Meni virma alta, kun puuttui peliin suurempi valta, iltoja istuu vielä sisu ei ole kuollut. Elämän toivossa kierteet pienenee. Meidän on täällä hyvä olla kun toinen toistaan tukee kestää polla kotelossansa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot