Onni

Runoilija 25df6a8a4f22440a8b0c2d0709f5e2fe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2013
Viimeksi paikalla: 8.1.2019 20:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Suustani puhallan sanoja, niistä lauseita. Mitä milloinkin päässäni liikkuu. Elä väitä runojani omaksesi. Jos julkaiset runojani mainitse lähde ja käyttäjänimeni.
 

Turhuuden runteleman mailman keskipisteessä sijaitseva iloinen asia. Ympäröiden iakkaikkinen rasittava paska. Seassa liikkuvat rytkyn palaset repivät matkalippunsa ensimmäisen vastoinkäymisen jälkeen yleensä, koska ei saa yleistää. Me kaikki olemme siellä lapsena. teippi teipattuna asenteeseen, silmät auki. Lippu onneen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot