Viimeinen lottonumero 93

Runoilija 25df6a8a4f22440a8b0c2d0709f5e2fe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2013
Viimeksi paikalla: 8.1.2019 20:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Suustani puhallan sanoja, niistä lauseita. Mitä milloinkin päässäni liikkuu. Elä väitä runojani omaksesi. Jos julkaiset runojani mainitse lähde ja käyttäjänimeni.
 

Sinä lähtiessä takkini käänsit, siitä nappini takkini.
Vanha samettilakki siinä tunnustuksesi. Liidän hetken menneen ajan hetkellä, mutta olet hereillä liikaa perillä.
Syöksykierre kun imee vie mut äärille ovien lukuisten.
Meillä ollut oli mahdotonta pidemmällä juoksulla nyt vain eteisessä tuoksuja parfyymin.

Peiliä päin, peiliäpäin vaikka siellä pedot.
Peiliä päin, peiliäpäin huutaa sieltä pedot.

Minä luuria korvalla viikosta viikkoon aina laskien sormilta.
Ovet lottonumeroina rustaan bussilla suoraan tai puskaan.
Pedot peilin vei piitit huulilta Haaparantaan ruumisbussilla törmäys lottopallossa enne numeroni kivessä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot