Nimetön

Runoilija 25df6a8a4f22440a8b0c2d0709f5e2fe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2013
Viimeksi paikalla: 8.1.2019 20:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Suustani puhallan sanoja, niistä lauseita. Mitä milloinkin päässäni liikkuu. Elä väitä runojani omaksesi. Jos julkaiset runojani mainitse lähde ja käyttäjänimeni.
 

Kun istun tässä mun elämässä katsoen peiliin demonia silmiin.
taas lisää rasvaa, vittu mitä paskaa ensin kilo sitten viisi se en ollut minä joka luuni siirsi vaan taksipalvelu iisi.

Unessa näin mä miehen valkeissavaatteissa. Kysyin olenko taivaassa. Et vaan sun paskassa mailmassa. Vittu kun väsyttää nukkumatti kun silmiään räpsyttää. Se heittää hiekkansa niin sanotusti silmilleni paskansa.
Jos sempata päätän ja persettä nostan valmissalaatin kaupasta ostan. Tiedän pitäs liikkua ja salaattia syödä on linjat taivaissa täytyy löysentää vyötä.

Jee jee mitä on luvassa no vituttaa kun bisse on lopussa, täytyy käydä kusella. Pitää muistaa huuhdella. Kylppärin demonit viihtyy maatasolla, oon kusessa.
Mä syön näkkärii vaikka haluun häbbäriin, mut kun rahat ei riitä ja elämässä kaikki riippuu loppupelissä siitä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot