Syli lämpimin

Runoilija suffelipuffi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuoleman jälkeen ei huolta mistään. Olisimmepa onnellisia edes sitten, kun kaikki on myöhäistä
 

Voi kun joku ottaisi syliin ja pitäisi kiinni kauan.
En kestä enää olla yksin täällä.
Eikö maailmasta löytyisi ihmistä, joka minut huolisi,
ja tunne olisi molemminpuolinen?
En ole täydellinen, mutta kuka olisi?
Tahtoisin vain jonkun syliin lämpimään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Värisevä kaipaus.

 

Käyttäjän kaikki runot