Onnellinen

Runoilija suffelipuffi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuoleman jälkeen ei huolta mistään. Olisimmepa onnellisia edes sitten, kun kaikki on myöhäistä
 

Joskus on hyvä sanoa asiat myöhään, kuin ei ollenkaan.
Iloitsen, että sanoimme kauan vaivanneet asiat toisillemme,
nyt tiedämme mitä kumpikin ajattelee.

Jatkammeko enemmän, kuin ystävinä? Silläkin riskillä,
että voimme menettää ympäriltämme muita?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot