Pyyntö

Runoilija suffelipuffi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuoleman jälkeen ei huolta mistään. Olisimmepa onnellisia edes sitten, kun kaikki on myöhäistä
 

Oli täydellinen päivä. Vain meille kahdelle,
suunniteltu hyvin ja melkein jo lopussa,
kun eteeni kävit.
Osannut en odottaa, kun polvillesi laskit
ja pyynnön esitit kera kukkasten.
Jo "kyllä!" kajahti suustain ja tiennyt en
itkisinkö vai nauraisinko ilosta.
Rakastan sinua ja yhteistä elämäämme
aviossa voin odottaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot