Tahallaan

Runoilija suffelipuffi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuoleman jälkeen ei huolta mistään. Olisimmepa onnellisia edes sitten, kun kaikki on myöhäistä
 

En tunne itseäni enään, satutan tietoisesti ihmisiä ympärilläin.
Viimein saisin tilaisuuden olla onnellinen jonkun kanssa,
silti en salli sitä itselleni.

Teenkö tahallaan kaikkeni, jotta saisin käpertyä itsesääliin?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot