Ohitse

Runoilija suffelipuffi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuoleman jälkeen ei huolta mistään. Olisimmepa onnellisia edes sitten, kun kaikki on myöhäistä
 

Pala kurkussa, kaikki ohi. Ei siis enää meitä, ei ehkä koskaan.
Olen kiitollinen, kun ilmoitit, mutta en voi surulleni mitään.
Tilanteelle ei voi mitään ja ymmärrän sen hyvin, elämäsi muuttui liikaa, enkä minä voi olla osa sitä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tiedän tunteen. Tulevasta ei koskaan tiedä. Ja kasvun paikka, anyway.

Rakkauden loppu voi olla hyvän ystävyyden alku. Näin kävi minullekin. Ja kaikki syvät kokemuksemme kasvattavat vahvuutta ja viisautta sisällämme, minä ainakin uskon niin. Kaikkea hyvää sinulle.

 

Käyttäjän kaikki runot