Kaukana

Runoilija suffelipuffi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuoleman jälkeen ei huolta mistään. Olisimmepa onnellisia edes sitten, kun kaikki on myöhäistä
 

Toiseltako puolen Suomea löysin sen?
Vielä ei voi sanoa, että elämäni rakkauden,
kun en tunne häntä vielä.
Aikaa on oppia tuntemaan, mutta ajattelen
silti lakkaamatta häntä ja iloitsen kuullessani
äänensä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot