Hiljaisuudessa..

Runoilija Dragonie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2004
Viimeksi paikalla: 24.5.2020 17:23

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Luovuta.
Pakene.
Aloita alusta.
Pysähdy.
Taistele.
Voita elämä.


Pelkää pahinta ja toivo parasta.
Elämä. Sitä se on.
Outo. Sitä minä olen.

Judge a book by its cover,
and you'll never know the story.

- Dragonie -


Anteeksi teoksissani mahd. esiintyvät vahvat ilmaisut.
Suurkiitokset kommenteistanne, arvostan suuresti!
 

On sitä jotain
Mystistä
Taikaako?

Kesäillan humussa
minä katselin taivaalle
ja itkin salaa

Tuulen tuiverrus
kutitteli kasvojani
kuivaili kyyneleitä

Rannan äärellä
toivoin käveleväni
keskellä aaltoja

Astelevani sateenkaarisillalle
sinua vastaan

Kertovani juttuja elämäni
Kuuntelevani neuvoja isäni
Rohkaisua rakkaan

Kipeäksi itseni tunsin
Kaikkea tässä kun yksin näin
funtsin

Kumpa saisin nähdä
tuntea ja halata
edes unissani

Ne suojaavat käsivarret
tuudittavat laulunparret
lohduttavat lauseet

..taas se tulee. Se kamala päivä.
Ikävä suuri, suru sulkee suuni.

Selite: 
Kirjoitettu 6.6.2012 kello: 3:41<br /> <i>Isän traagisesta poismenosta</i> <br/> <i>tänä juhannuksena vasta kaksi vuotta..</i>
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot