After Sun..

Runoilija Dragonie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2004
Viimeksi paikalla: 24.5.2020 17:23

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Luovuta.
Pakene.
Aloita alusta.
Pysähdy.
Taistele.
Voita elämä.


Pelkää pahinta ja toivo parasta.
Elämä. Sitä se on.
Outo. Sitä minä olen.

Judge a book by its cover,
and you'll never know the story.

- Dragonie -


Anteeksi teoksissani mahd. esiintyvät vahvat ilmaisut.
Suurkiitokset kommenteistanne, arvostan suuresti!
 

Kahdet silmät
tuijottavat minua
loistavat kuin tähdet

Yksi hymy
saa nauramaan
hiljaisenkin

Pieni tuhina
uneen nukuttaa
rauhalliseen

Öiset juttusi
valvottavat minua
väsymykseen

Silti yhtäkään
en vaihtaisi pois
ikinä

Näitä vietettyjä
hetkiä sinun kanssasi
kahden

Annoit elämälleni
tarkoituksen

Selite: 
Prinssini syntyi 11.11.12 :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis

Sinneppä onnittelut ja runo- oli ihana! =)

 

Käyttäjän kaikki runot