Aurassani Varjo..

Runoilija Dragonie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2004
Viimeksi paikalla: 24.5.2020 17:23

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Luovuta.
Pakene.
Aloita alusta.
Pysähdy.
Taistele.
Voita elämä.


Pelkää pahinta ja toivo parasta.
Elämä. Sitä se on.
Outo. Sitä minä olen.

Judge a book by its cover,
and you'll never know the story.

- Dragonie -


Anteeksi teoksissani mahd. esiintyvät vahvat ilmaisut.
Suurkiitokset kommenteistanne, arvostan suuresti!
 

Niin kääntyy yö ja päivä,
niin kääntyy elämässä uusi lehti
Viherikköön painuu henki tuhkana,
jotta fenix-linnun lailla voi se nousta
uuden aamun mukana

En tunnista sinua,
piirteet muuttuvat

Kuka olet,
sinä joka peilistä katsot
Missä olet,
minä joka peiliin jäi

Tule esiin ennen kuin
verho laskee aurinkoni lailla
Kerrothan tarinasi vuorilla,
matkasi yön rajamailla

Elämässäni yhtä kitukasvuinen,
silti kaunis kuin peltosi kuiva korsi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot