Harhakuvia

Runoilija Dragonie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2004
Viimeksi paikalla: 24.5.2020 17:23

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Luovuta.
Pakene.
Aloita alusta.
Pysähdy.
Taistele.
Voita elämä.


Pelkää pahinta ja toivo parasta.
Elämä. Sitä se on.
Outo. Sitä minä olen.

Judge a book by its cover,
and you'll never know the story.

- Dragonie -


Anteeksi teoksissani mahd. esiintyvät vahvat ilmaisut.
Suurkiitokset kommenteistanne, arvostan suuresti!
 

Metsän keskellä
lentelee perhonen
luoden ajatuksen mieleeni
se kertoo sinusta

Laskeskelen lehtiä leskellä
enteilee aurinkoinen
suoden lämpöä ympärilleni
se kantaa halausta

Katselen tähtiä taivaan
suojelee pilvetön
uniini turvaa raivaa
se korjaa kivusta

Istuskelen yksin ja odotan
sinun vielä saapuvan
Hetken kanssasi kokevan
ennen iän ikuistasi nukkuvan

Selite: 
Isälleni. Kaipaan sinua.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kivan hellä ja rakastava haikeakin runo.

 

Käyttäjän kaikki runot