Joutsenia & Heinäsorsia.. VI

Runoilija Dragonie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2004
Viimeksi paikalla: 24.5.2020 17:23

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Luovuta.
Pakene.
Aloita alusta.
Pysähdy.
Taistele.
Voita elämä.


Pelkää pahinta ja toivo parasta.
Elämä. Sitä se on.
Outo. Sitä minä olen.

Judge a book by its cover,
and you'll never know the story.

- Dragonie -


Anteeksi teoksissani mahd. esiintyvät vahvat ilmaisut.
Suurkiitokset kommenteistanne, arvostan suuresti!
 

UUSI KEVÄT

Alla auringon
sulaneiden jäätiköiden
pinnalla ikiroudan
näkivät joutsenet toisensa

Mikä oli tuo valkeus
siivillänsä kertoili
hyviä eleitä viittoili
ystävä ventovieras

Kertomuksia kulunkierrosta
elämyksiä elämästä
Onnestakin oudon linnun
juttelivat niitä näitä

Tästä alkoi yhteinen taival
molemmat auraansa
hoitaneet on vaival
Voittaneet siten toisensa

Elo yhteinen haaveili ja kieli
nyt joukossa kulkeepi pieni
Kumpikin samaa lajia
perhettä suurta, yhtä paria

Selite: 
Yhden runosarjani (Joutsenia & Heinäsorsia) kuudes osa. <br /> Sarja päättyy.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja ehyt runosi on. Kiitos tästä.

Kauniita nuo joutsenet ovat ja joutsenpariskunnat ovat kuulemma toisilleen uskollisia...

Runossasi on hyvä rytmi ja kieli on monipuolista ja kaunista. Hieno suoritus!

Synttärionnittelut ovat myöskin paikallaan :)

 

Käyttäjän kaikki runot