Leikimme peiliä

Runoilija ÄänetönKaiku

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailma on kaunis, niin kaunis että se on julmuutta.
 

Leikimme peiliä.

Peili asettuu lähelle seinää,
Ihmisjoukko valmistautuu.

Peili kääntyy seinää vasten,
Yritämme päästä lähemmäs.

Peili kääntyy meitä kohti,
Vierestäni kaverini tippuvat leikistä.

Peili kääntyy jälleen,
Hivuttaudun lähemmäs.

Peili kääntyy meidän suuntaan,
Perheeni putoaa pois.

Peili kääntyy uudelleen,
Kurkotan jo kättäni lähemmäs.

Peili kääntyy kohtaamaan meidät,
Läheltäni Ystäväni jättävät leikin.

Peili Kääntyy kohtaamaan seinän.
Voin jo melkein sitä koskettaa.

Peili kääntyy viimeisen kerran,
Näen itseni, Koko kuvani.

Kurottelemassa tyhjää,
Hyväilemässä ilmaa.

Näen itseni yksin,
Tyhjässä huoneessa.

Kaikki katosivat,
Ilmaan haihtuivat.

Olen yksin,
Vain kuvastimeni minua tuijottaa.

Miksi tässä näin kävi?
Minähän yritin vain voittaa...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot