Sen minkä taaksesi jätät

Runoilija ÄänetönKaiku

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailma on kaunis, niin kaunis että se on julmuutta.
 

Jokaisena hetkenä jonka elän
Päivänä johon herään
Yönä johon havahdun

Kuulen kaiun kaukaisen
Jota vaimentaa en voi
Enkä sivuuttaa saata

Vaikka huutaisin ja iloitsisin
Itkisin ja kuiskaisin
Eläisin ja kuolisin

Silti Huomenna sen jälleen kuulisin
Vahvempana kuin koskaan ennen
Lähempänä kuin koskaan aikaisemmin

Näin se jatkuu päivistä tulee viikkoja
Viikoista kuukausia
Kuukausista vuosia

Kunnes yhtenä päivänä
Kaiku minut tavoittaa
Ja elän sen uudestaan

Selite: 
Sen edestäsi löydät
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot