Kyyneleet

Runoilija ÄänetönKaiku

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailma on kaunis, niin kaunis että se on julmuutta.
 

Silmäni punaiset,
Haluaisivat maailman palavan.

Silmäni siniset,
Vuotaisivat kuiviin yrittäessään paloa sammuttaa.

Siksi pidän silmiä ruskeita,
jottei minun tarvitsisi koskaan nostaa katsettani maasta,
Vain nähdäkseni kyyneleitä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen, kekseläis. :)

Kaunis runo, pidin kovasti

 

Käyttäjän kaikki runot